Contentpakketten

Bespaar tijd en moeite met een beeldbank vol ready to use illustraties

Studio Pioen Summertime Contentpakket Flatlay illustratie
Studio Pioen Calm illustratie contentpakket vrouw mediteren strand

Geen eindeloos gezoek meer naar stockfoto’s die je concullega vorige week ook al heeft geplaatst. Jij vergroot vanaf nu je zichtbaarheid met kant en klare, sfeervolle illustraties tussen de eigen foto’s in je feed.

Alle illustraties zijn logovrij en mogen commercieel ingezet worden. Je mag ze dus gebruiken voor je social media, maar ook voor je website, blogposts, e-book en ga zo maar door. En dat voor een heerlijke betaalbare prijs!

Elk contentpakket heeft z’n eigen thema en is gevuld met illustraties die perfect bij elkaar passen qua kleurenpalet en sfeer. Kies het pakket dat het beste bij jouw huisstijl past, download de illustraties en posten maar!

Het Summertime Contentpakket

 

Een contentpakket met maar liefst 12 heerlijke illustraties en 10 story templates in heldere kleuren, perfect voor ondernemers die een zomers sfeertje aan hun content willen geven.

De beelden zijn ideaal om in te zetten tijdens de zomer, als je het zelf wat rustiger aan wilt doen op social media en geen tijd of moeite wilt besteden aan visuele content. Zo blijf je toch online zichtbaar terwijl je jouw welverdiende vakantie viert!

Bestel het Summertime contentpakket voor maar €29,95!

Summertime Contentpakket Studio Pioen content illustratie
Studio Pioen calm contentpakket illustratie mint tea muntthee
Studio Pioen content illustratie calm contentpakket hangmat strand palmbomen

Het Calm Contentpakket

Mooie, rustige illustraties gemaakt met een licht kleurenpalet. De illustraties zijn ideaal voor als je een kalme, minimalistische en zomerse stijl wilt.

Door de zogeheten negatieve ruimtes in de illustraties creëer je ademruimte in je feed, waardoor je account prettiger wordt om naar te kijken en je ideale klant eerder op die volgnop drukt.

Het pakket bevat 15 vierkante illustraties en 15 story achtergrondjes. Alle 30 afbeeldingen zijn van hoge kwaliteit.

 

error: Content is beschermd