Privacybeleid

Contactgegevens Studio Pioen

Studio Pioen
Jupiterstraat 16
1973 XC IJmuiden

Contact opnemen kan met Amber Zwanenburg-Rozendaal:
amber@studiopioen.nl
0624816707

Verwerking persoonsgegevens

Naam, adres, e-mail, IP-adres, bankrekeningnummer en telefoonnummer worden verwerkt door Studio Pioen. Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan even toestemming voordat je je persoonsgegevens invult. Studio Pioen controleert geen leeftijden dus je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Doeleinden verwerking persoonsgegevens

Studio Pioen gebruikt je persoonsgegevens voor het afhandelen van bestellingen, voor het verzenden van de nieuwsbrief indien je je hierop hebt ingeschreven, voor spamdetectors in de reacties en beoordelingen en voor de wettelijke verplichtingen. Op grondslag van: uitvoering van een overeenkomst tussen verwerkingsverantwoordelijke en betrokkene.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Studio Pioen bewaart je gegevens onbeperkt. Bij inactieve accounts van meer dan 2 jaar kan het voorkomen dat Studio Pioen de gegevens verwijderd.

Recht op inzage

Als bezoeker heb je het recht op inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdraging van jouw persoonlijke gegevens. Dit kun je zelf in je account doen of je kunt mailen naar amber@studiopioen.nl. Je mag de toestemming die je Studio Pioen hebt gegeven voor het verwerken van je gegevens weer intrekken. Mocht je het idee hebben dat er misbruik gemaakt wordt van je gegevens dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Studio Pioen vindt de beveiliging van je persoonsgegevens zeer belangrijk en daarom zorgt Studio Pioen dat je gegevens goed beveiligd zijn.

Gegevens delen met derden

Studio Pioen deelt je naam en je e-mailadres met Mailchimp indien je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Studio Pioen deelt je betalingsgegevens met betaalsysteem Mollie indien je betaald hebt voor je bestelling.
Studio Pioen deelt je gegevens met Jetpack om te zorgen dat de website optimaal wordt voor jouw ervaring.

Geautomatiseerde besluitvorming

Betalingen zijn geautomatiseerd en het kan voorkomen dat er tijdens een betaling geautomatiseerde beslissingen worden genomen. Bijvoorbeeld wanneer je niet genoeg op je rekening hebt staan: dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Mocht je tegen een soortgelijk situatie aanlopen en er vragen over hebben, stuur dan een mailtje naar amber@studiopioen.nl.

Cookies

Studio Pioen plaatst technische en functionele cookies om jouw ervaring op deze website zo makkelijk en fijn mogelijk te maken.

Mocht je na het lezen van het privacybeleid nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar amber@studiopioen.nl.

error: Content is beschermd